Handlekurv 0

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling
For å kunne handle i nettbutikken hos MadeinNorway.no må man ha fylt 18 år, men alle som ønsker det kan registrere seg for å motta nyhetsskriv og tilbud pr. e-post. Bestilling fra våre kunder er bindende iht. Kjøpsloven idet kunden bekrefter bestillingen. Dette gjøres idet kunden belastes for bestillingen gjennom en av betalingsmåtene.

Priser og betaling
Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr. Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte. Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode.

Bytte, retur og angrefrist
Dersom du ønsker å bytte størrelse eller returnere varer kjøpt hos MadeInNorway ber vi deg ta kontakt med oss på post@madeinnorway.no. 

Kunden har angrefrist i.h.t. Angrerettloven av 1. desember nr. 105 2000. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, må kunde selv betale for returkostander av varen. Skjemaet finner du her

I tilfeller hvor varerne som er bestilt ikke blir hentet på Posten, blir kunden fakturert med 170 kroner i administrasjonsgebyr.

Garantier og service
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

Levering
Alle varer leveres via Posten Norge, enten som brev- eller pakkepost. 

Salgsforbehold
MadeinNorway.no tar forbehold om prisendringer, samt trykkfeil og endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider.

Personvern
MadeinNorway.no tar personvern på alvor, og legger vekt på at sikkerhet og trygghet er godt ivaretatt. Alle våre utsendelser baserer seg kundens aktive aksept. Det vil si at du som kunde bestemmer om vi skal kunne sende deg e-post eller gjøre andre markedsaktiviteter som inkluderer deg.

Angrerettskjema

Skjemaet finner du her